Filmija kohta mul paraku sama positiivseid sõnu pole. Hale kuju mu meelest.
1.toivoku kirjutas:Kus sa neid jalakäijaid seal nägid?
keegi pole kedagit kiitnud ... LIhtsalt üle keskmise skill , iga pikalaubaline ei suuda samamoodi teelhoida autot! Olen korduvalt, näinud neid küljetajaid niii enda ees ringteel kui ka tänaval kõndides!pancho villa kirjutas:ilmselgelt teevad kaasakiitjad oma argipäeva ainukesed jalutuskäigud distantsil koduuks-auto-tööuks. muidu sellist iba selle klouni kiituseks ei tuleks. sitaks hea tunne on, kui ise lapsevankrit lükates mingi töllakas paari meetri kaugusel külge veab, kuna kaks nädalat aastat saab ka tema pann külje ette.
siim320 kirjutas: LIhtsalt üle keskmise skill , iga pikalaubaline ei suuda samamoodi teelhoida autot!
fakt on see, et kui anda mõnele vennale tagaveoline kätte, ilma et oleks kogemusi või oskusid, siis see gyro ei aitaki s..gi! Loeb tihend rooli ja istme vahel !ttsys kirjutas:Istusid seal autos ja nägid, et gyro oli offline?
Video on kiirendatud ehk nn FF mahamängima lükatud. Lahmida võib oma arvamusi vasakule-paremale aga suurt tarkust ei kiirga seal mitte kuskil kui ainult selles konkreetses baierlases.
PS: proff või laps aga 1. reegel kehtib ka siin: kui teed väära, lollusi jne siis tee aga vahele jääda ei tohi. Kui jäid vahele siis maksa. Kui ei taha riskida vahele jäämisega siis hoia vastavat profiili.siim320 kirjutas: LIhtsalt üle keskmise skill , iga pikalaubaline ei suuda samamoodi teelhoida autot!
siim320 kirjutas: fakt on see, et kui anda mõnele vennale tagaveoline kätte, ilma et oleks kogemusi või oskusid, siis see gyro ei aitaki s..gi! Loeb tihend rooli ja istme vahel !
ttsys kirjutas:Jah. Jutt on kokreetsest autost mitte suvalisest tagaveolisest. Püsi teemas!
Antud auto puhul saab sellise auto valitsemisega hakkama ka a la 6. klassi jorss, kelle jalad pedaalideni ulatuvad.siim320 kirjutas: fakt on see, et kui anda mõnele vennale tagaveoline kätte, ilma et oleks kogemusi või oskusid, siis see gyro ei aitaki s..gi! Loeb tihend rooli ja istme vahel !
toivoku kirjutas: /.../ ma ei tea mis imekontrollid peal.
täpselt minu mõte.toivoku kirjutas:. Ma tahan näha kuidas 6aastane sõidab samamoodi kui isegi oleks igasugused veojõud ja ma ei tea mis imekontrollid peal.
viimased postitused ongi üks suur nali. Kuidas küll saab omas teoorias nii kinni olla ja ajada pläusti suust väljas! mingi tõde on ka selles , aga jhhonu-rain kirjutas:Eesti BMW Klubi foorumist algab vist kolmas maailmasõda![]()
kõike seda on naljakas lugeda juba
ilmselgelt annab samasuguse mulliga õigustada ka mälus peaga ringi uhamist jne, 10 punkti stereotüübi kinnistamise eesttoivoku kirjutas: Ja see kellegi vigaseks sõitmise jutt on ka puhas BS, ka tavalise sõiduga lähevad autod kraavi ja hange ja inimestele otsa. Kui nii suur hirm on siis ei tasu kodust välja tullagi, äkki kukub jääpurikas pähe.
Järjekordne BS, täispeaga sõitmist ei tolereeri ma absull, lihtsalt närvi ajab see kogenematute inimeste kuradima mula, paljudele inimestele on külgees sõitmine täpselt samamoodi kontrollitav kui sirgelt sõitmine. Kõik ei ole pereisad oma veojõukontrollide ja asjadega kes ei oska muhvigi teha, kui auto reaalselt libisemisse peaks minema, alati ei päästa igasugused tehnikaimed.pancho villa kirjutas:ilmselgelt annab samasuguse mulliga õigustada ka mälus peaga ringi uhamist jne, 10 punkti stereotüübi kinnistamise eest
toivoku kirjutas:OKei gyro all mõeldakse tõenäoliselt güroskoopi, mis sellel on seost BMW ja külgees sõitmisega?