Seigo kirjutas:MehisM kirjutas:Pille kirjutas:Milleks on vaja kiirustada suvekate alla panekuga, kui ilmaolud ei ole üldse vastavad?? Te ei taha teada, mida tunneb üks lapsevanem, kelle laps on saanud viga kellegi üliinnukuse tõttu suverehvide vastu vahetamisel.
Mina igatahes eile lappasin talverehvid auto alla tagasi ja ennem suvevelgi alla ei pane, kui ilmad lõplikult plussis ja ei lubata enam miinust !
Ja see võib üpriski nõme tunne olla küll, kui lapsevanemad peaks mõne viga saanud lapse eest hoolt kandma hakkama ja ega see kes lapse alla ajas, ega sellelgi kerge enam edasi elada ei oleks !
Loll õpib alati oma vigadest

Ma loodan, et see kommentaar oli tegelikult mõeldud Seigo rehvivahetuse ja taasvahetuse jutu peale, mitte selle peale, et nt mina peaksin kannatama selle pärast, et keegi otsustas alahinnata ilmaolusid ning seetõttu põhjustades avarii.
Iga autojuht peaks endale aru andma, et liikluses ei vastuta sa ainult enda eest, vaid kõikide teiste ümbritsevate eest ka.
Käisin just Keilas (Tallinnast). Paldiski maantee olukord: ära jäätunud jää, kuiv teelõik, märg teelõik, suur tuisk, märg teelõik, kuiv teelõik, väga krobeline jää, lumine jää, kuiv teelõik... jne. Päris omapärane oli sõita. Kord 80ga, siis 90ga, siis jälle 80ga, siis 90ga vastavalt tee olukorrale. Suvekad ei ole kindlasti praegu teemaks.