BMW Club särgid?
Noh nii ja naa ... paljud meist ikka F1-ga sõidavad või auto kapoti all M-Power'it omavad ... samas UM-ist ainult selliseid asju saabkiSpikeBMW kirjutas:tooks samasuguse võrdluse nagu Bailando.
kannan särki, millel on kujutatud e60 tuled, "M" ja sõidan ise 88a rulliga.
ei lähe väga.

Minu meelest ilus särk ... ainult tulerõngad teeks sust Audi fänni

Indrek
- Tauri
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56220022
- Kontakt:
ok ma postitan siin liiga hilja vist aga huvilse särk võiks kanda ka mingit sõnumit- on siis selleks e34 20.a. sünnipäev või meil eestis mõni päevakorraline slogan:
"säästan keskkonda"
"ohh seda luksust!"
" ka BMW näeb sebrat"
"leidsin suunatule kangi
"
"BMW-l on spidomeeter!"
"olen tihend"
ja tõesti ei näe ma probleemi foorum.bmw-club.ee kirja kasutamisel varrukal!
Küll aga on kolm värvilist triipu BMW Motorspordi logo ja selle tähisega särke
saate osta UM-st
"säästan keskkonda"
"ohh seda luksust!"
" ka BMW näeb sebrat"
"leidsin suunatule kangi

"BMW-l on spidomeeter!"
"olen tihend"
saate osta UM-st
E70 X5 3.0d 173kw ; E83 X3 160kw
- Raul_A
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 735iA
- Telefon: 358406813770
Tauri kirjutas:ok ma postitan siin liiga hilja vist aga huvilse särk võiks kanda ka mingit sõnumit- on siis selleks e34 20.a. sünnipäev või meil eestis mõni päevakorraline slogan:
"säästan keskkonda"
"ohh seda luksust!"
" ka BMW näeb sebrat"
"leidsin suunatule kangi"
"BMW-l on spidomeeter!"
"olen tihend"
saate osta UM-st
kusjuures paremad sloganid igatahes kui "sõidurõõm"(kuidagi mazdamehe tunne tekib)
pigem "ka Bemarivend näeb/tunnistab sebrat" ja "ka BMW-l on spidomeeter/suunatuled"
jaaHah
Kahe käega Tauri mõtete poolt ("leidsin suunatule kangi" on eriti mõnusalt eneseirooniline
).
Omalt poolt lisaks sellise visiooni, et ees võiks olla näiteks lennukipropeller kujundatuna aimatavalt BMW logoks ja selja peal võiks olla lihtsalt kiri "bemmisõber" vms. Sõna "fänn" sobib minu arvates paremini Vanila Ninja särgile ja sõna "entusiast" on eesti keeles pisut võõras ja resoluutne. Kui kasutada inglise keelseid sõnu, peaks kogu tekst olema inglise keelne. Veebiaadress "foorum.bmw-club.ee" võiks (kui üldse, siis) olla särgi tagumisel poolel kaares kaeluse peal. Varrukate või õlgade peal võiksid olla sissepoole suunatud (///) M-Technik triibud ilma M-täheta (või siis päris särgi all osas horisontaalsed kitsad triibud ümber kogu särgi).

Omalt poolt lisaks sellise visiooni, et ees võiks olla näiteks lennukipropeller kujundatuna aimatavalt BMW logoks ja selja peal võiks olla lihtsalt kiri "bemmisõber" vms. Sõna "fänn" sobib minu arvates paremini Vanila Ninja särgile ja sõna "entusiast" on eesti keeles pisut võõras ja resoluutne. Kui kasutada inglise keelseid sõnu, peaks kogu tekst olema inglise keelne. Veebiaadress "foorum.bmw-club.ee" võiks (kui üldse, siis) olla särgi tagumisel poolel kaares kaeluse peal. Varrukate või õlgade peal võiksid olla sissepoole suunatud (///) M-Technik triibud ilma M-täheta (või siis päris särgi all osas horisontaalsed kitsad triibud ümber kogu särgi).
Tauri kirjutas:ok ma postitan siin liiga hilja vist aga huvilse särk võiks kanda ka mingit sõnumit- on siis selleks e34 20.a. sünnipäev või meil eestis mõni päevakorraline slogan:
"säästan keskkonda"
"ohh seda luksust!"
" ka BMW näeb sebrat"
"BMW-l on spidomeeter!"
"olen tihend"
saate osta UM-st
Tõesti väga vinge, mina käsi

Mercedes EQS 450+ 2022

Proovisin ka valge särk + sinised sektorid, aga jäi kuidagi eba.
Miinus on see, et sobib ainult sinine särk.
Selja peale võiks siis tulla mõni nendest lausetest...
valge
Panen ka ühe oma nägemuse siis:

Kasutasin ühe musta e39 esiotsa pilti. Põhimõtteliselt võiks olla valikus erinevad mudelid. Et e36 mees ei peaks käima e60 särgiga jne
Mingit lisateksti peale ei pane

Kasutasin ühe musta e39 esiotsa pilti. Põhimõtteliselt võiks olla valikus erinevad mudelid. Et e36 mees ei peaks käima e60 särgiga jne

Mingit lisateksti peale ei pane

528iA E28 1984
Uued autod on saadanast ...
Uued autod on saadanast ...
Midagi sellist huumoriga pooleks asi võiks ollaViljar kirjutas:Tauri kirjutas:ok ma postitan siin liiga hilja vist aga huvilse särk võiks kanda ka mingit sõnumit- on siis selleks e34 20.a. sünnipäev või meil eestis mõni päevakorraline slogan:
"säästan keskkonda"
"ohh seda luksust!"
" ka BMW näeb sebrat"
"BMW-l on spidomeeter!"
"olen tihend"
saate osta UM-st

Nimesid saaks vastavalt vajadusele muuta.

Jõudu annab 2.5 TDS
Need kes siia ikka ja uuesi BMW logoga särkide kavandeid panevad, lugege palun teema läbi ja säästke teiste aega. Selleks, et BMW logo kasutada peab loa saama UM-st ning klubi juhatuselt! See on aga väga ebatõenäoline.Olari525 kirjutas:Midagi sellist huumoriga pooleks asi võiks ollaViljar kirjutas:Tauri kirjutas:ok ma postitan siin liiga hilja vist aga huvilse särk võiks kanda ka mingit sõnumit- on siis selleks e34 20.a. sünnipäev või meil eestis mõni päevakorraline slogan:
"säästan keskkonda"
"ohh seda luksust!"
" ka BMW näeb sebrat"
"BMW-l on spidomeeter!"
"olen tihend"
saate osta UM-st
Nimesid saaks vastavalt vajadusele muuta.

X3 3,0D E83 & 123c E82
- siim .j
- Huviline
- Peamine sõiduk: F10 535i M Performance
see nüüd ikka täielik bullshh see krdi loa jutt
UM nüüd küll mingi ütleja pole, ma tajooba lasknud teha kleepse ja igasuguseid muid vidinaid BMW ja ka eraldi M logodest erinevates firmades ja kunagi pole probleemi olnud ja kui veel siin meil mõni foorumi-poiss teostamise st. trükkimise enda peale võtab, siis ju veel vähem vaja muretseda;)
särgi kohapelt viimased varinadid kõik ok, kuid jah eriti hea oleks, kui kõik saaksid sellise keretüübiga särgi endale nagu ise soovivad, et see e39 oleks väga 5

särgi kohapelt viimased varinadid kõik ok, kuid jah eriti hea oleks, kui kõik saaksid sellise keretüübiga särgi endale nagu ise soovivad, et see e39 oleks väga 5

Die Freude am Fahren liefert nur der "i" - N55
Lisan siis ise siia viite. Nagu nimigi ütleb, on foorum seotud klubiga ning piraatlust siin mingil juhul ei propageerita ja see, et keegi kuskil omale on teinud ning pole jama tekkinud ei loe antud juhul midagi.Ain kirjutas:Sa võid seda meelde tuletada, aga lihtsalt sellisel juhul neid särke siin foorumis ei müüda.arnie kirjutas:Ja kui keegi hakab mulle siin rääkima, et see on piraatlus siis tuletan kohe meelde teile K-kohukese reklaami-arvake ära kes kohtus õigeks mõisteti. Nii, et täpselt samamoodi võite julgelt kasutada nii BMW logo ja BMW CLUB´´I logo (lihtsalt natukene korrigeerituna)
Kui jõuate mingisuguse huvitava kujunduseni siis särkidega võin aidata. Hind sõltub väga palju kogusest
Edu!
Edasi kaebamisele ei kuulu. Kui tuleb särk, siis tuleb see kindlasti kooskõlastada ka siinse juhatusega...
X3 3,0D E83 & 123c E82
Selle loogika järgi peaks terve Sadamarketi turu kinni panema ja ka võtmevalmistaja juurest enamik võtmehoidjad ära korjama
sest enamusel seal müüdavatest asjadest pole BMW luba. Ma pole kordagi kuulnud, et politsei oleks seal bemmi mütse vms korjamas käinud. Rohkem käiakse ju Nike, Pumasid jne korjamas.
Ma kaldun arvama, et BMW märgi kasutamisega ei tohiks probleeme tekkida, juhul kui kasutaja ei saa sellest rahalist kasu.

Ma kaldun arvama, et BMW märgi kasutamisega ei tohiks probleeme tekkida, juhul kui kasutaja ei saa sellest rahalist kasu.
Jõudu annab 2.5 TDS
Kui ei tohi, siis ei tohi, sellepärast ma tegingi sellise JOKK särgi 
E: Mulle meeldib ka Meelise variant kõige rohkem...

E: Mulle meeldib ka Meelise variant kõige rohkem...
Viimati muutis KnX, 01.06.2008 12:36 17, muudetud 1 kord kokku.