Vaata kommentaare siin teemas, 99% ei saa sa kuidagi kokkuV2ike_Suur kirjutas:Kiiruse ületamine mõistuse piires on 99% autojuhtidest omane tegevus. Ülejäänud 2 jäävad tõesti rullnokkade pärusmaale.

Siis järeldasin õieti, et tahetakse järjekordselt teha BMW klubi/foorumikasutajatest vanaema teeklubi. Väga tore jah kui inimesed ei ületaks kiirust ja ei teeks paha aga noh... same **** different day. Skoda klubis läheks võibolla selline asi läbi, kuid margiga mida ostetakse just performance:i pärast, vaevalt. Üllas aga võimatu mõte kahjuks, ei ole kedagi hukka mõistmas. Imestan vaid, et kuskohast tuleb see tohutu soov ja energia musta augu summutamiseks? "Projekt tuuleveski"jackpuuk kirjutas:Kokku on nad pandud, kuna neid tegevusi peetakse rullnokale omaseks ja väga raske on teha küsitlust, mis oleks kõigile meele järgi. Ei hakka ju kolme eraldi küsitlust tegema, võimalik on muidugi teha mingi 25 erinevat vastusevarianti, aga sorry, ma pole Emor. Usun et suuremal jaol inimestest on muudki teha, kui kogu aeg netis istuda ja küsitlusi leiutada. Aga sul on see võimalus olemas, kui viitsid, siis demonstreeri meile ühte head küsitlust, muidugi teemal, mis siia foorumisse sobib
Tänapäevane rullnokk on 40-55 aastat vana pereisa kes tavaliselt siis kui keegi üritab ennem reastumist suunda näidata tõmbab kiirelt vahe kokku, üritab naisele kõrvalistmel näidata oma toyotaga, et ma "panin BMW´le" ära jne. Kui ikka lahtiste silmadega ringi vaadata siis on pigem teiste markide juhid rullnokad.... kuna ajakirjandus sellest (nendest) ei räägi.jackpuuk kirjutas:Kokku on nad pandud, kuna neid tegevusi peetakse rullnokale omaseks ...
Ära hõiska, pärast kibestumus suur, kui mõni korras MV6 Su kolmekale tagatulesid näitab. Iga Opel ei ole "Opel"vull kirjutas:ja muidugi maanteel on väga mõnus mingite opelite eest ära sõita, kes linnapiiril sulle tagumikku kinni võtavad ja mööda üritavad minnaalati läheb nägu naerule kui peeglis mõni opel järjest kaugeneb
![]()
525touring kirjutas:Esiteks 125kw on 2.5 V6 ja 155kw on 3.0 V6MuiduMees kirjutas:iep, see cd variant vms on 125 kw-ga
CD on nii 85kw, 100kw kui ka 125kw.
Näitab varustustaset. Olen aru saanud, et CD tähendab kindlasti puitu, konti/kliimat, vähemalt esimesi el aknaid ja juhi osalist el istet.
OT
Kusjuures ma täheldan tihti hoopis vastupidist,bmw juhile on tihti vastuvõetamatu kui temast möödutakse,eriti need vanemad bmw.KnX kirjutas:Suht koomiline kui mingi ontlik pereisa (olgu siis toyotsi või millega iganes) bemmi peale pöördesse läheb
Peterburi mnt peal näen seda koguaeg - kui kellestki mööda lähen ja paremale reastun, siis kauaks ta mu taha ei jää.
Küsitlus on nagunii niivõrd ajuvabalt koostatud, et sellele ei ole võimalik mõistlikult vastata...Ergo750 kirjutas:Paneb imestama,et keegi julgeb väita (23 in. 8% hetkel vastanutest),et
pole mitte kunagi kiirust ületanud....siis ilmselt puudub Teil auto või vähemasti pole see võimeline arndama suuremat kiirust kui 50 km/h.
Rikkumiseks peetakse ka juba 5 km/h ülekiirust...mõelge uuesti,enne kui vastusevariante (pisut puudulik valik) valite
Anti kirjutas:Küsitlus on nagunii niivõrd ajuvabalt koostatud, et sellele ei ole võimalik mõistlikult vastata...Ergo750 kirjutas:Paneb imestama,et keegi julgeb väita (23 in. 8% hetkel vastanutest),et
pole mitte kunagi kiirust ületanud....siis ilmselt puudub Teil auto või vähemasti pole see võimeline arndama suuremat kiirust kui 50 km/h.
Rikkumiseks peetakse ka juba 5 km/h ülekiirust...mõelge uuesti,enne kui vastusevariante (pisut puudulik valik) valite