Tere lumi !
Omast (lyhikesest)kogemusest ytleks kah, et lamelliga on tublisti parem sõita ja kui autol on olemas igasugu toredaid lisasi (veojõukontroll, kylglibisemise vastane asi), siis kannatab ka musta jää puhul kenasti lamelliga sõita.
Kui muidugi hommikusöögiks lõvipasteeti syya ja siis julgeks minna , võib igasugu oludes igasugu asju juhtuda
Ootamatute olukordade eest ei kaitse muidugi miski
Kui muidugi hommikusöögiks lõvipasteeti syya ja siis julgeks minna , võib igasugu oludes igasugu asju juhtuda
Ootamatute olukordade eest ei kaitse muidugi miski
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Alltrack
Vot see on kuldne lause.toivoku kirjutas: Mind paneb imestama sinu naiivsus,et sa usud kõike mis sulle ette kirjutatakse, oled sa asja praktikas proovinud?

Mina 110% naelade kasutamise piiramise vastu. Keelata ei saa, küll aga saaks hinda tõsta, mis paneks inimesed tõsiselt järgi mõtlema, kas tal ikka on seda vaja.
No vaadake, mida teekate peab kannatama: esiteks pole meil korralikku materjaligi, millest alust ehitada, asfaldikillustikku toome soomest, siis lõhub teda külmumistsükkel(meil on neid paarkümmend) ning siis veel naelad.....
Istutame aga lilli aukudesse ja kurdame, et katki.... ise oleme katki teinud.
ega jah, oli selline juhtum kus hakkasin möödasõitu tegema maanteel, kui vastassuunda jõudsin viskas auto tee suhtes ~30-45 kraadise nurga alla täpselt teise auto kõrvalIndrek_M kirjutas:Must jää on jah kõige hullem - tundub nagu puhas asfalt aga tegelikult ...Mirko1 kirjutas:Kui juba aru saad, et tee libe on siis käitud ka vastavalt. Kõige hullem on vast ootamatu libedus, seda eriti maanteel pikemat maad sõites. Sellisel juhul võib naastrehvist tõesti abi olla.

- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
K6igepealt- Aarol 6igus- pole lund, pole teemat.
Teiseks- kes ajab seda juttu, et kui ei elaks Tallinnas, pole lamelliga midagi teha- ise aastaid ainult lamelliga s6itnud ja k6ik s6idud saanud rahulikult tehtud, tuleb osata m6istlikult s6ita ja mitte lollusi teha, selles ongi asja konks.
Kolmandaks- kuiva v6i niiske plusskraadides asfaldil on plusspunktid selgelt lamelli kasuks naastu ees, p6hjus- metall(naastud) vs kivi (asfaldi killustik) ei ole k6ige parem kooslus.
Neljandaks- miinuskraadidel ei saa siiski lamelli ja suvekat omavahel v6rrelda, kaalukauss ikkagi lamelli kasuks, p6hjus selles, et suvekas on k6vema seguga, mis muutub miinuskraadidel lausa plastmassiks.
Ke arvab, et ma niisama teooriat ajan- k6ik omal nahal järgi proovitud.
Ja veel- libedat, eriti sel aastal on meil sigavähe olnud, seega on naast juba sellest aspektist m6ttetu...
Teiseks- kes ajab seda juttu, et kui ei elaks Tallinnas, pole lamelliga midagi teha- ise aastaid ainult lamelliga s6itnud ja k6ik s6idud saanud rahulikult tehtud, tuleb osata m6istlikult s6ita ja mitte lollusi teha, selles ongi asja konks.
Kolmandaks- kuiva v6i niiske plusskraadides asfaldil on plusspunktid selgelt lamelli kasuks naastu ees, p6hjus- metall(naastud) vs kivi (asfaldi killustik) ei ole k6ige parem kooslus.
Neljandaks- miinuskraadidel ei saa siiski lamelli ja suvekat omavahel v6rrelda, kaalukauss ikkagi lamelli kasuks, p6hjus selles, et suvekas on k6vema seguga, mis muutub miinuskraadidel lausa plastmassiks.
Ke arvab, et ma niisama teooriat ajan- k6ik omal nahal järgi proovitud.
Ja veel- libedat, eriti sel aastal on meil sigavähe olnud, seega on naast juba sellest aspektist m6ttetu...
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
siin elva lähistel jah juba enne lõunat näitas auto märke ülejuhitavusest 
erich@talverehviga siiamaani

erich@talverehviga siiamaani
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
räägivad suverehvivennad 
ps lumi sulab ära see aasta mais
terv
erich

ps lumi sulab ära see aasta mais

terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Asi pole suverehvides, asi selles, et kevadisel ajal tahaks ma ikka linnulaulu, puude roheliseks muutumist jms näha, mitte lund
See suhtumine on mul lihtsalt kogu elu olnud

See suhtumine on mul lihtsalt kogu elu olnud

Viimati muutis AARE540, 25.03.2008 16:34 03, muudetud 1 kord kokku.
Võru on lumealla mattunud!
Lumesahad ei jõua lund ära lükata.
Kuulsin sama, et nädalavahetusel suur sula
Suvekummidega suht libe sõita aga elab üle.
Tervitusi Tallinnasse =)
NB! IX hoiab teel
Lumesahad ei jõua lund ära lükata.
Kuulsin sama, et nädalavahetusel suur sula
Suvekummidega suht libe sõita aga elab üle.
Tervitusi Tallinnasse =)
NB! IX hoiab teel

Viimati muutis Bmw525ix, 25.03.2008 16:54 47, muudetud 1 kord kokku.
Tartu ikka suht korraliku lume all hetkel. Nüüd juba suh teed ära sõidetud, aga ennist, kui liiklesin, siis oli ikka suht fun!!!
Kõik sõitsid nagu ma ei tea- esimest korda oleks roolid.
Ärge lollusid tehke, pidamine on nagu on. X`i vendade funi palju hetkel!
Kõik sõitsid nagu ma ei tea- esimest korda oleks roolid.
Ärge lollusid tehke, pidamine on nagu on. X`i vendade funi palju hetkel!

E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
Ennem mingisugusest raadiost ütles, et kell 20.00 jõuab Tallinnasse see purgaa. Põlvamail on kuskil kella kümnest sadanud. Maantee info server on ka vist uppi
http://www.balticroads.net/cgi-bin/fram ... m=,main=ee

E 39 535 1997.a.
-
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW E53 X5 3,0d
Noh mul olid juba pikemat aega suvekad all, läksin siis laupäeval Jürri sauna ja smarteni hulgiladude kandis oleval viaduktil andsin viienda käiguga umbes 100km/h kiiruse juures gaasi. Elasin vist kõige ohtlikuma manöövri, oma 8 aastase sõidustaaži juures, üle
Läks nii käest ära, et üks 5-8 sekundit puudus auto üle täielikult kontroll. Ehmusin nii ära, et pühapäeval olid juba talvekad all
Õnneks auto terve ja ise ka. Sõber kõrval ainult kontrollis kas turvavöö on kinni, kui see oli kontrollitud, rahunes kohe maha. Nalja ei ole, mõned rallid on kätt vähe kindlamaks muutnud, rapsima ei hakanud nii hullult ja suutsin sirgeks lõpuks auto saada...

EBK Kossutiim