Greddy 540i
Greddy 540i
Tere.
ma kardan et mei ei saa enam üle ega ümber sellisest autost nagu see on Greddy sinine 540i. Mul on seoses selle autoga mõned küsimused.
1) Mis sellesta utost saand on ja kus ta põhiliselt liigub
2) Kas omanik kuulub kah siia klubisse, kui jah, ehk saad ühendust võtta. Mõned küsimused sulle.
3) Ega kellelgil ei ole pilte selle auto ehitusest??
Samuti rohkem pilte selelst autost. Olen nii siit, kui sr.org foorumist otsind auto kohta topicut, aga ei leia.
Äitähh vastuste eest.
Greetz, Harri.
ma kardan et mei ei saa enam üle ega ümber sellisest autost nagu see on Greddy sinine 540i. Mul on seoses selle autoga mõned küsimused.
1) Mis sellesta utost saand on ja kus ta põhiliselt liigub
2) Kas omanik kuulub kah siia klubisse, kui jah, ehk saad ühendust võtta. Mõned küsimused sulle.
3) Ega kellelgil ei ole pilte selle auto ehitusest??
Samuti rohkem pilte selelst autost. Olen nii siit, kui sr.org foorumist otsind auto kohta topicut, aga ei leia.
Äitähh vastuste eest.
Greetz, Harri.
-
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: F20'LCI M140i xDrive
Kui oskad vene keelt, siis vaata siia > http://bmwhouse.ee/forum/viewtopic.php? ... sc&start=0
sisu on selline, et see Greddy on müügis. See mees, kelle oma teema seal ripub, annab omaniku tel. numbri ainult PS-i kaudu. Hind ei ole avaldatud, öeldud ainult et see on väga suur
sisu on selline, et see Greddy on müügis. See mees, kelle oma teema seal ripub, annab omaniku tel. numbri ainult PS-i kaudu. Hind ei ole avaldatud, öeldud ainult et see on väga suur

Kel janu, sel jalad! Ehk kui huvitab midagi, otsi inimene ise üles ja küsi.
Samas mingit erilist raketiteadust seal autos ei ole.
E30 325iX '86 (müüdud) || E53 X5 4.6is '02 (müüdud) ||
E30 M3 '88 || E39 530d M-Technik || E60 550iA '06 ||
E30 M3 '88 || E39 530d M-Technik || E60 550iA '06 ||