M5 pakett

reino kirjutas:~85 000km läbisõit
Mina siiski loen kuulutusest et: Läbisõidumõõdiku näit:84 800 km. Ei näe kuskil, et on väidetud, et see on läbisõit. Samuti on lisatud pildil sama number. Pole mõtet vinguda, Kirill on kuulutuses õige numbri kirjutanud, tegemist on läbisõidumõõdiku näiduga.enrico kirjutas:Kirill ütleb, et läbisõit on 85000
minu arust huvitavam,kui arutada läbisõidu originaalsuse üle:DAARE530 kirjutas:Nujah, kõik seda muidugi ei tea, et foorumi tegelane, kuid see pole ka oluline. Samas- ega seal kuulutuses midagi huvitavat pole ka, kuna see ju ka kirjas, et mootor on E36 iS. Või saan mina asjast valesti aru, selle huvitavuse suhtes
sul on õigus.ooDDoo kirjutas:Parandage mind targemad kui ma eksin kuid e46-el peaks tahho läbi can-i käima.
E36-el pole can-ist haisugi. Lisaks veel dsc mis tahab mootoriajust ka infot saada.
Lisavarustuse nimekirjas oli DSC kindlalt juba 1999 aasta algusest, minu masinal on see pealMartenL kirjutas:Sellel autol pole tehasest kindlasti DSC-d. Tehke omale asi selgeks.
Stabiilsuskontroll DSC tuli lisavarustusse e46 elektrisüsteemi uuendamisega 10-11/2000. Seniajani oli olemas veojõukontroll ASC ning standardvarustuses oli ASC isegi Facelifti peal.
Kui keegi soovib siis võib pilli ära viia :-)JanekEnde kirjutas:
http://www.auto24.ee/used/1465867" onclick="window.open(this.href);return false;