Ei läinud ... ma viimasel ajal igalpool selline võrdkuju autode omamisessysi kirjutas:läks südamesse või?![]()
ma rohkem aspektist, et pole just kõige ratsionaalsem üritada iga vähegi auto mõõtu andvat e21 323i'd omada

Teeb rohkem nalja

Aivar kirjutas:Mul oli 1980 323i , nüüdseks arvelt maha võetud ja sisuliselt kõik osadeks müüdud.
Edasi liikus küll, 2-> 3.käik nii 100 juures jättis mustad jutid maha asfaldile.
E21 323 on E30 325i-st umbes 100kg siiski kergem, 155 laiusega protikummiga võib 3 käiguga kumm veel ringi käia küll , korraliku rehviga võimatu IMHO..Aare kirjutas: no kui seda räägiks selle 3.5 motoga E21 omanik, siis oleks asi enam-vähem usutav. Aga 323-ga, mis on samaraske, kui vähe võimsam 325
(mis küll teisest käigust üles mingeid jutte ei tee) võtab muigama
Mu kunagisel 323i-l olid talvekummideks 165/70 13 vist, sai sõita küll ja veel, eks gaasi tuli lihtsalt rahulikumalt vajutada. Ega 175-st laiemaid 13" rehve just massiliselt ei liikunud, praegu võibolla pakkumine suurem...Aare kirjutas:No Arvo, 155 prott 323 all on ikka tõsiselt debiilne tegu kui aus olla![]()
Mul 535 võtab libedamal kuival asfaldil kõige hiljem 1-2 vahetusega ehk korraks kiuksti...
225 kumm
mul on ühed nagu uued 185/70 13" M+S'd, firmaks Master, ehk protid. terve eelmise talve sõitsin nendega (ostetud uuena) ja ma pean ütlema, et ma väga üllatusin kui hästi need peavad. talvel. ilma naelteta. läbisõit siis kuskil 1000-2000 km ja kinni ei jäänud kordagi, rääkimata muudest probleemidest.Ega 175-st laiemaid 13" rehve just massiliselt ei liikunud, praegu võibolla pakkumine suurem...
Muide see esimese klipi sinine e21 on M20 mootoriganuga kirjutas:Kuskil teemas sai kergelt puudutatud BMW'st kiirendusauto ehitamise teemat. Panen kaks videoklippi, kus e21'st on tõsine dragster (bmw mõistes siiski) tehtud ja sõidetakse 9 sek. aegu![]()